Training Transferable skills (Nederlandstalig)

tot

Let op: deze training vindt offline plaats! Zie onderaan de pagina voor de locatie.

Weet je welke vaardigheden je allemaal hebt opgedaan tijdens je studententijd? Vaak sta je daar niet zo bij stil. Transferable skills zijn vaardigheden die je in allerlei werkzaamheden kunt gebruiken, die je als het ware van de ene naar de andere baan kunt meenemen (‘to transfer’).

Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk  dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt. In deze training word je je bewust van de transferable skills die je hebt ontwikkeld tijdens je studie, in (bij)banen en bij andere activiteiten.

In de training analyseer je een vacature om nauwkeurig te kunnen inschatten wat de werkgever zoekt. Je leert onderscheid te maken tussen specialistische (vakspecifieke) en generieke vaardigheden. Vervolgens maak je een inventarisatie van de transferable skills waarover jij beschikt en oefen je met het geven van voorbeelden. 

Na het volgen van de training heb je een duidelijk beeld van je vaardigheden en kun je deze beter onder woorden brengen.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en PhD's van alle Graduate Schools

Trainer
Tirsa de Vries

Kosten
geen

Aanmelden

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Marinus Ruppertgebouw zaal A