Training Training Bewust & effectief werken (Nederlandstalig)

tot

Glipt de tijd je door de vingers? Loop je weer eens achter op schema? Of heb je moeite met het schakelen tussen al je interesses en verantwoordelijkheden? Dan is de training 'Bewust & effectief werken' misschien iets voor jou! Na deze workshop heb je meer handvatten om je zelfmanagement te verbeteren en efficiënter, effectiever en bewuster te werken. Hierdoor verhoog je je productiviteit, verminder je stress en zul je meer balans ervaren.

Klik hier voor meer informatie over de training 'Training Bewust & effectief werken'.

Jacky Limvers

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren;

Vragen?
Vragen over de training? Neem contact op via studentwellbeing@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd