Training Salarisonderhandeling (Nederlandstalig)

tot

Gefeliciteerd, je hebt je eerste baan te pakken! Nu alleen nog het arbeidsvoorwaardengesprek. Ben je zo blij met je nieuwe baan dat je geen behoefte voelt om te onderhandelen over je salaris? Of vind je het misschien ongemakkelijk om je als starter assertief op te stellen richting je toekomstig werkgever? Zonde, want in elk arbeidsvoorwaardengesprek is ruimte voor onderhandeling.

In deze workshop leer je hoe je een effectief arbeidsvoorwaardengesprek voert. Je maakt kennis met de verschillende onderwerpen waarover je kunt onderhandelen en je maakt een selectie van de zaken die voor jou belangrijk zijn. Ook leer je (beter) inschatten wat je waard bent als starter. Zo wordt het makkelijker om een salarisonderhandeling te voeren. Je gaat ook een arbeidsvoorwaardengesprek oefenen. Door je wensen/eisen hardop uit te spreken en deze te onderbouwen met argumenten, werk je aan je zelfvertrouwen voor toekomstige arbeidsvoorwaardengesprekken.

Na het volgen van deze training:

  • Weet je hoe je je goed kunt voorbereiden op een salarisonderhandeling.
  • Heb je inzicht in verschillende arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn.
  • Ben je (beter) in staat om zorgvuldig, professioneel en met zelfvertrouwen je eigen wensen te communiceren naar je toekomstige werkgever.

Voor wie

Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi van alle Graduate Schools.

Locatie

Marinus Ruppertgebouw, zaal 135

Trainer

Ellen Ruifrok

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en PhD kandidaten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we anderen moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar: careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Marinus Ruppertgebouw, zaal 135