14 januari 2020 van 14:00 tot 16:00

Training LinkedIn Advanced (Nederlandstalig)

Wil jij leren hoe je LinkedIn echt voor je kunt laten werken? In deze workshop kom je er achter:

hoe je ervoor zorgt dat recruiters/werkgevers jou vinden;
hoe je een goede samenvatting schrijft;
hoe je groepen en bedrijfspagina’s gebruikt;
hoe je vacatures kunt vinden;
en hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je al een ingevuld LinkedIn profiel hebben. Heb je dat nog niet, volg dan ook de training LinkedIn Basics of ga zelf aan de slag. Het kan helpen als je ook de workshop Arbeidsmarkt verkennen & netwerken gevolgd hebt. Neem je (opgeladen) laptop mee naar de training zodat je ook direct aan de slag kunt.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en PhD's

Marte Otter

Our no-show policy

We are happy to offer workshops for free to all Utrecht University students. However: free of charge does not mean free of responsibility. Our activities tend to be fully booked well in advance. For every late cancellation or no-show we have had to disappoint students who would have liked to attend. This is how we work:

Once you have signed up for a workshop, we expect you to attend;

• If you need to cancel your registration, do so at the earliest possible moment, at least 24 hours before the workshop;
  • Not showing up without notice will mean you cannot participate in any Career Services activity for 8 weeks. Two no-shows mean you cannot participate for the remainder of the academic year.

Questions?
Please send an email to careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
14 januari 2020 14:00