9 oktober 2019 van 13:00 tot 15:00Career Services

Training LinkedIn Advanced (Nederlandstalig)

Wil jij leren hoe je LinkedIn echt voor je kunt laten werken? In deze workshop kom je er achter:

• hoe je ervoor zorgt dat recruiters/werkgevers jou vinden;
  • hoe je een goede samenvatting schrijft;
  • hoe je groepen en bedrijfspagina’s gebruikt;
  • hoe je vacatures kunt vinden;
  • en hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je al een ingevuld LinkedIn profiel hebben. Heb je dat nog niet, volg dan ook de training LinkedIn Basics of ga zelf aan de slag. Het kan helpen als je ook de workshop Arbeidsmarkt verkennen & netwerken gevolgd hebt. Neem je (opgeladen) laptop mee naar de training zodat je ook direct aan de slag kunt.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en PhD's

Tirza Wildeboer

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
9 oktober 2019 13:00