22 januari 2019 van 13:00 tot 16:00Career Services

Training LinkedIn

Vanaf februari heet deze training LinkedIn Basics.

Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Jouw potentiële nieuwe werkgever zal je zeker googelen en dan wil je professioneel overkomen. In deze training leer je hoe je dat doet. Je leert hoe een goed profiel op LinkedIn eruitziet, hoe je LinkedIn gebruikt om jouw arbeidsmarkt in kaart te brengen en hoe je LinkedIn kunt gebruiken om te netwerken en werk te veroveren. Ook staan we kort stil bij het gebruik van Facebook en Twitter als je gaat solliciteren.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je een LinkedIn profiel aangemaakt hebben. Neem je laptop mee naar de training zodat je ook direct aan de slag kunt.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Trainer
Simone Kastelein

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
22 januari 2019 13:00
Einddatum en -tijd
22 januari 2019 16:00