17 december 2018 van 14:00 tot 17:00Career Services

Training LinkedIn

Met het opbouwen van een netwerk kun je niet vroeg genoeg beginnen. Zorg daarom tijdens je studie al voor een goed LinkedIn profiel zodat je rond je afstuderen LinkedIn in kunt zetten bij het zoeken naar een baan.
Als je solliciteert is online profilering onmisbaar. Jouw nieuwe werkgever zal je zeker googlen en dan wil je professioneel over komen. In deze workshop leer je hoe je dat doet. We staan stil bij de verschillende onderdelen van het LinkedIn profiel en wat je hier in moet zetten. Je krijgt inzicht in hoe je een netwerk opbouwt en we staan stil bij het gebruik van groepen, bedrijfspagina’s en de vacaturepagina.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je al een LinkedIn profiel aangemaakt hebben. Neem je (opgeladen) laptop mee naar de training zodat je ook direct aan de slag kunt.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Trainer
Remko van de Kamp

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
17 december 2018 14:00
Einddatum en -tijd
17 december 2018 17:00