Training Energiemanagement (Engelstalig)

tot

Als promovendus schakel je vaak tussen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Bovendien kan de grens tussen werk en privé vervagen als een gevolg van deadlines, conferenties en flexibele werkuren. Het is daarom belangrijk om voldoende op te laden en een zekere balans te ervaren tussen inspannen en ontspannen. 

In deze workshop krijg je meer inzicht in je persoonlijke energiemanagement. Je zult ontdekken dat jouw persoonlijke accu bestaat uit verschillende componenten. Elk component kan leegraken wanneer je hem gebruikt en dient daarom weer te worden opgelaten – je bent namelijk zo fit als je zwakste component. Wat vraagt om energie en wat geeft energie en hoe kun je hier duurzaam mee omgaan? Ook onderzoek je hoe verveling, overvraagd worden en het begrip flow met elkaar samenhangen.

Na het volgen van deze workshop heb je meer grip op je eigen energiepatroon. Dit leidt tot minder verspilling, meer flow en een betere werk-privé balans als resultaat.

Als je op zoek bent naar timemanagement tips en trucs is het aan te raden om (eerst) de workshop “Bewust & Effectief Werken” te volgen.

Voor wie

Promovendi van alle graduate schools, ongeacht contract type of jaar van jouw project; Postdocs en tijdelijke docenten van alle faculteiten, ongeacht contract type dienstverband (pilot)

Trainer

Rutger-Jan Scholtens

Gratis toegang

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en PhD's van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Bestuursgebouw 0.33A