Training Energiemanagement (Engelstalig)

tot

Als student heb je meer dan genoeg te doen. Je wilt uit je studie halen wat erin zit, misschien heb je nog een bijbaan of bestuurswerk en daarnaast wil je natuurlijk nog genoeg energie overhouden om te genieten van sociale activiteiten en het (studenten)leven. Het is een continu schakelen tussen verschillende afspraken, omgevingen, rollen en verantwoordelijkheden. Wil je dit kunnen volhouden, dan is het belangrijk om je voldoende op te laden en gedurende de dag een zekere balans te ervaren tussen inspannen en ontspannen.

In deze workshop krijg je meer inzicht in je persoonlijke energiemanagement. Je zult ontdekken dat jouw persoonlijke accu bestaat uit verschillende componenten. Elk component kan leegraken wanneer je hem gebruikt en dient daarom weer te worden opgeladen – je bent namelijk zo fit als je zwakste component.

Wat vraagt om energie en wat geeft je energie? Wat gebeurt er wanneer je jouw energie veel en langdurig achter elkaar uitgeeft? Op welke manieren kan je jouw energie actief of passief opladen? En hoe kun je duurzaam met je energie omgaan? Met al deze vragen ga je aan de slag. Je krijgt theorie, doet oefeningen, reflecteert individueel en gezamenlijk met de groep.

Na het volgen van deze workshop heb je meer grip op je eigen energiepatroon. Dit leidt tot minder verspilling, meer flow en een betere energiebalans als resultaat.

Als je op zoek bent naar timemanagement tips en trucs is het aan te raden om (eerst) de workshop “Bewust & effectief werken” te volgen.

Voor wie? 
Alle UU studenten

Trainer
Yke Eijkemans

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren.
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Parnassos Cultureel Centrum (Kruisstraat 201)