Training Energie management (Engelstalig)

tot

In hoeverre monitor jij je eigen energielevels gedurende de dag en plan je de daar je activiteiten op in? Een actieve of passieve pauze indien nodig? Of herken je de neiging om door te werken ten koste van fatsoenlijke pauzes? Dan is de training 'Energie management' misschien iets voor jou! Na deze workshop heb je beter inzicht in je eigen energiepatronen. Je bent beter in staat zijn om je fysieke, emotionele en mentale staat te observeren en hiernaar te handelen. Hierdoor ervaar je meer flow, minder energieverlies en een betere werk-rust balans.

Klik hier voor meer informatie over de training 'Energie management'.

Melissa Wolleswinkel

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren;

Vragen?
Vragen over de training? Neem contact op via studentwellbeing@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd