Training Bewust & effectief werken (Nederlandstalig)

tot

Glipt de tijd je door de vingers? Loop je weer eens achter op schema? Of heb je moeite met het schakelen tussen al je interesses en verantwoordelijkheden? Of vind je het juist lastig om tijdig nee te zeggen of om hulp te vragen? Als sommige van deze kwesties je bekend voorkomen, is de kans groot dat de tijd jou beheert in plaats van andersom. Dit kan leiden tot een ineffectieve manier van werken waardoor je in een onproductieve spiraal beland die zichzelf voedt.

In deze workshop maak je kennis met enkele klassieke timemanagementmodellen en -methoden. Deze helpen je bij het organiseren en prioriteren van je werk waardoor je makkelijker zaken gedaan krijgt. Zo maken we onderscheid tussen urgente en belangrijke taken en ook bespreken we de psychologie van onze eigen besluitvorming. Samen inventariseren we bewezen timemanagementprincipes waaruit jij de handvatten kunt kiezen die het meest bij jou passen. Ook vul je een korte zelfevaluatievragenlijst in om te onderzoeken welke werkstijl jou het meeste kenmerkt. Vervolgens leer je meer over de voordelen van een werkstijl en hoe je de valkuilen kunt herkennen en vermijden.

Na deze workshop heb je meer handvatten om je zelfmanagement te verbeteren en efficiënter, effectiever en bewuster te werken. Hierdoor verhoog je je productiviteit, verminder je stress en zul je meer balans ervaren.

Voor wie

Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi van alle Graduate Schools.

Locatie

Marinus Ruppertgebouw, zaal 135

Trainer

Kristella Hak

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en promovendi van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we anderen moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar: careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Marinus Ruppertgebouw, zaal 135