Training Beïnvloedings- en conflictstijlen (Engelstalig)

tot

Ben jij iemand die de confrontatie graag opzoekt of ben je voorzichtiger en vermijd je misschien eventuele fricties. Tijdens je promotieproject zul je ontdekken dat meningsverschillen over uiteenlopende ideeën en belangen onvermijdelijk, normaal en zelfs gezond zijn. Om je interpersoonlijke communicatie te versterken, is het waardevol om te weten wat voor beïnvloedings- en conflictstijlen je kunt hanteren.

We beginnen deze workshop met het verkennen van de verschillende opties om elkaar te beïnvloeden. Je ontdekt je favoriete beïnvloedingsstijl(en) en je leert meer over hoe je je kunt verwoorden. Vervolgens kijken we naar het Thomas Kilmann Conflict Mode Instrument om 5 verschillende conflictstijlen te onderzoeken. Je vult een zelfevaluatievragenlijst in om je eigen voorkeuren te identificeren. We bespreken de verschillen tussen deze stijlen en zoomen in op het belang van stijlflexibiliteit. Welke stijl is het meest effectief in een bepaalde situatie? In het laatste deel van de workshop analyseer je een conflictsituatie die je hebt ervaren om te begrijpen wat je een volgende keer anders zou kunnen doen.

Na deze workshop ben je je meer bewust van de verschillende beïnvloedings- en conflictstijlen. Je weet welke stijlen jou het beste liggen en hoe je je indien nodig kunt aanpassen aan de omstandigheden.

Voor deze workshop vragen we je om een ​​voorbereidende opdracht te doen. Je ontvangt de voorbereidende opdracht na aanmelding.

Voor wie

Promovendi van alle graduate schools, ongeacht contract type of jaar van jouw project; Postdocs en tijdelijke docenten van alle faculteiten, ongeacht contract type dienstverband (pilot)

Trainers

Rutger-Jan Scholtens

Gratis toegankelijk

Certificate of proof of attendance verkrijgbaar via de trainer

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en PhD's van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Marinus Ruppertgebouw 136