7 juni 2018 van 13:00 tot 16:00Career Services

Training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken (Engelstalig)

De arbeidsmarkt biedt talloze mogelijkheden. In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden. Je leert hoe je daarbij diverse netwerken kunt benutten en uitbouwen.

Het is zinvol om de arbeidsmarkt te verkennen vanuit je eigen voorkeuren, kwaliteiten en drijfveren. Om dat te kunnen doen, moet je duidelijk voor ogen hebben aan welke criteria een baan voor jou moet voldoen. Als je nog niet zo ver bent, doe dan eerst de training Zelfanalyse voor loopbaan. Je kunt ook eerst onderzoeken welke banen je aanspreken en dan jouw criteria formuleren.

In de training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken krijg je ook informatie over hoe werkgevers naar personeel zoeken en leer je hoe je daar slim op in kunt spelen. Je leert hoe je werk en vacatures op het spoor komt en hoe je jouw eigen netwerk kunt benutten. Ook leer je hoe je jezelf overtuigend kunt presenteren aan werkgevers door te werken aan een professionele pitch.

Na het volgen van deze training heb je meer inzicht in hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen en ben je beter bewust van de potentie van je eigen netwerk. Hierdoor kun je met meer overtuiging toekomstige werkgevers benaderen.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar en (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht

Rutger-Jan Scholtens

Geen

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
7 juni 2018 13:00