30 november 2018 van 12:00 tot 18:00Career Services

Teaching & Learning Lab Herfstfestival 2018

Ervaar hoe je kennisclips effectief inzet in je onderwijs. Ontsnap, als het je lukt, uit een educatieve escape room, of leer hoe je digitale tools als scalable learning en peerfeedback in kunt zetten in collegezaal of klaslokaal.

Dit is een greep uit het programma van het Teaching & Learning Lab Herfstfestival op vrijdagmiddag 30 november voor docenten, studenten, scholieren en iedereen die meer wil weten over de innovatie van zowel voortgezet als hoger onderwijs. Ook vertegenwoordigers van Europese topuniversiteiten, verenigd in de League of European Research Universities, zullen deelnemen.

De inschrijving voor het Herfstfestival is gratis. Schrijf je snel in, aanmelden is mogelijk tot 15 november.

Begindatum en -tijd
30 november 2018 12:00