Van 29 september 2021 tot 3 december 2021

Sustainable Development Goals Challenge 2021.2

Dit najaar vindt de vierde editie van de SDG-Challenge plaats. Tijdens de SDG-Challenge werken studententeams van alle Nederlandse universiteiten samen met toonaangevende organisaties zoals Rabobank, Eneco, de gemeente Rotterdam en meer. Dit om gezamenlijk te werken aan duurzaamheidsuitdagingen waar de organisaties tegenaan lopen (SDGs).

Voor studenten is het een uitgelezen kans om in contact te komen met deze organisaties, praktijkervaring op te doen, hun out of-the-box ideeën te delen en te werken aan een duurzame toekomst. Alle (internationale) studenten (Bsc en Msc) kunnen zich aanmelden via de website: university.sdg-challenge.com

Meld je aan voor de SDG-Challenge 2021.2 als je

•     wilt bijdragen aan de Sustainable Development Goals
  •     waardevolle werkervaring wilt opdoen als duurzaamheidsadviseur
  •     gelijkgestemde studenten en organisaties wil ontmoeten

De SDG-Challenge zal ongeveer 4-5 dagen in beslag nemen, verspreid over drie maanden, inclusief alle evenementen. Deadline voor aanmelding is 20 september. Meld je nu aan!

Begindatum en -tijd
29 september 2021