Sporten bij Olympos: Self Defense

tot

Opkomen voor jezelf is belangrijk. Leer een aanvaller van je afslaan met verschillende vechttechnieken en voel dat je sterk bent. Door middel van oefeningen maakt de docent je bewust van het feit dat je eigen houding en uitstraling effect heeft op de houding en reactie van andere mensen. Het belangrijkste doel is dat je je veilig leert voelen doordat je weet dat je op je eigen lichaam kunt vertrouwen als je in moeilijkheden komt. Bij de oefeningen en technieken maakt de docent gebruik van technieken uit het boksen, kickboksen, thaiboksen en Krav Maga.
 
Bij deze cursus wordt ook gewerkt aan je conditie, je mentale weerbaarheid, krachtopbouw –en beheersing, lenigheid en souplesse.

Trainer
Mahid

Kosten
Geen

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Studentenwelzijn aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Heb je vragen over de training? Stuur dan een mail naar studentwellbeing@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
MB zaal, Olympos