14 januari 2020 van 11:00 tot 12:45studentenwelzijn

Scriptie en omgaan met je begeleider voor Masterstudenten

Een goede werkrelatie met je scriptiebegeleider is erg belangrijk. Helaas kan er door verschillende omstandigheden een samenwerking ontstaan die eerder spanning oproept dan dat deze je helpt bij het goed afronden van je scriptie. Hoe kan je het beste halen uit de samenwerking met je scriptiebegeleider?

In de training Scriptie en omgaan met je begeleider is met name aandacht voor het samenwerken met de begeleider vanuit een transparante en gelijkwaardige houding gericht op het nemen van verantwoordelijkheid en het duidelijk aangeven van behoeften en grenzen. Tevens komen thema’s als plannen, keuzes maken en organiseren aan bod.

Is deze training wat voor jou? Meld je dan aan door te mailen naar welzijnstrainers.gw@uu.nl.

Begindatum en -tijd
14 januari 2020 11:00