Van 28 september 2021 10:00 tot 29 september 2021 17:00Career Services

Prepare Yourself - The Graduation Edition

Ben je recent afgestudeerd? Gefeliciteerd! Wellicht ben je al van start met je eerste baan, maar misschien ben je nog bezig met je zoektocht. Om je nog een extra boost te geven organiseren we een tweedaags evenement: Prepare Yourself - The Graduation Edition.

Op dinsdag 28 en woensdag 29 september kan je webinars volgen via het platform CareerFairy of aansluiten bij live workshops in Parnassos. Doe praktische kennis op over hoe je een krachtig cv en passende sollicitatiebrief schrijft. Leer hoe je LinkedIn kan inzetten tijdens de zoektocht naar je eerste baan. Doe inzicht op over wie je bent en wat je wilt in een carrière. Krijg advies over hoe je assessments en onderhandelingen het beste kan aanvliegen. Besteed ook aandacht aan je welzijn en leer hoe grip te houden op je energie tijdens het sollicitatieproces.

Je kan op 28 september een cv check laten doen bij een van de Career Officers en je carrièregerelateerde vragen te stellen--zowel online als in Parnassos. Daarmaast is het mogelijk om een professionele foto te laten nemen tijdens de LinkedIn photoshoot. Ook als je op dit moment nog studeert ben je welkom om een foto te laten maken.

Afgestudeerde studenten van alle opleidingen zijn welkom. Prepare Yourself – The Graduation Edition wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht, in samenwerking met Wageningen University & Research and TU/Eindhoven. Heb je vrienden van andere universiteiten voor wie dit evenement ook interessant is? Zij zijn van harte welkom om aan te sluiten bij de webinars!

Begindatum en -tijd
28 september 2021 10:00