Oriëntatiebijeenkomst Green Team Geesteswetenschappen

tot

Heb je goede ideeën over duurzaamheid aan de faculteit Geesteswetenschappen? Meld je dan aan voor de eerste bijeenkomst van het Green Team van de faculteit, op 27 januari om 17:15 uur. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen we meer over de opzet van Green Teams en de rol die studenten en medewerkers kunnen spelen.

Wat is een Green Team?

Een Green Team is een groep vrijwilligers van studenten en/of medewerkers die het verduurzamingsproces van de faculteit ondersteunt en stimuleert. De exacte samenstelling, grootte en werkwijze van een Green Team kunnen variëren: wat de faculteit nodig heeft is leidend. De Green Teams zijn een initiatief van Green Office Universiteit Utrecht, geïnspireerd door de Green Teams van de TU Delft. Doordat de leden van een Green Team zelf van de faculteit komen, weten zij wat er speelt, waar de interesses liggen van studenten en medewerkers en wat er al gebeurt aan duurzaamheid. 

Ben je enthousiast geworden en wil je een bijdrage leveren aan het eerste Green Team van de faculteit? Meld je dan aan via onderstaande link.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Online
Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst en/of meld je gelijk aan voor deelname aan het Green Team GW.