Workshop Studiekeuze

tot

Leer hoe keuzes maken werkt en maak een stappenplan om de studie te vinden die bij je past. De workshop is bedoeld voor (eerstejaars) bachelorstudenten. In een groep van ongeveer 10 studenten ga je aan de slag. Dat doen we met behulp van oefeningen, opdrachten en een professionele beroepskeuzetest. Vervolgens kijken we wat voor opleidingen en werk daarbij passen. Daarbij nemen we alle studies uit het hoger onderwijs in Nederland als opties en leer je hoe je informatie kunt zoeken en beoordelen. Voorafgaande de workshop krijg je wat huiswerk.

Voorafgaande de workshop krijg je wat huiswerk. Houd rekening met ca. een uur voorbereidingstijd.

De introductie heroriëntatie studiekeuze is bedoeld voor (eerstejaars) bachelorstudenten van de Universiteit Utrecht. De bijeenkomst is gratis en bestaat uit één fysieke of online bijeenkomst

Let op:
Ben je op zoek naar een masteropleiding? Kijk dan naar workshops en sessies gericht op Masterkeuze en loopbaan.

Trainer
Maaike Goselink

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar studiekeuze@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Bestuursgebouw - 1.35