Van 11 mei 2020 09:00 tot 15 mei 2020 17:00

Online Wellbeing Week 11 - 15 mei 2020

De Corona-uitbraak heeft een grote impact op het studentenleven. Waar je eerder misschien onrust ervaarde door een volle agenda en prestatiedruk, zorgt deze vreemde situatie ineens voor veel nieuwe onzekerheden en uitdagingen. In die volle agenda streep je geplande evenementen weg en je stage, coschap of exchange kan plots niet doorgaan. Ondertussen moet je veel vragen voor jezelf beantwoorden. Hoe zorg ik ervoor dat ik effectief thuis kan studeren? Hoe zorg ik voor mijn mentale gezondheid als ik mijn vrienden en familie niet zie? Hoe creëer ik een passend dagritme? 

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning. Hierin wil de UU jou zo goed mogelijk steunen, ook en misschien wel júist nu. Om deze reden hebben we derde editie van Wellbeing Week omgetoverd tot een volledige online editie: de Online Wellbeing Week!

Hier vind je het complete programma. Interesse in één of meerdere activiteiten? Klik de button hieronder voor meer informatie en aanmelden!

Begindatum en -tijd
11 mei 2020 09:00
Einddatum en -tijd
15 mei 2020 17:00
Entree
Gratis