18 juni 2020 van 14:00 tot 16:00Career Services

Online Training Verken je Loopbaan vanuit Huis (Engelstalig)

Wil je op korte termijn graag stage lopen,  relevant vrijwilligerswerk doen of ben je op zoek naar een passende (bij)baan? Bezig zijn met je loopbaan geeft energie, maar kan tegelijkertijd ook onzekerheid oproepen. Hoe maak je plannen voor de toekomst in een tijd waarin de wereld even stil lijkt te staan?

In deze online workshop (Microsoft Teams) bespreken we vragen als “wie ben ik”, “wat kan ik” en “wat wil ik”. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers, zodat er veel ruimte is om vragen te stellen en elkaar verder te helpen. We gaan op zoek naar wat jij belangrijk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen. Ook staan we stil bij welke vaardigheden je eigenlijk allemaal hebt ontwikkeld tijdens je studie en hoe je deze vervolgens overtuigend op een ander kunt overbrengen. Ook geven we je tips hoe je interessante functies en organisaties kunt vinden en hoe je oriënterend kunt netwerken met behulp van LinkedIn.

Na deze workshop heb je een beter beeld van je eigen voorkeuren, wat je kan en welke vervolgstappen je kunt zetten. Zo kun je gericht en met meer vertrouwen de arbeidsmarkt verkennen.

Voorbereiding?
Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin enkele instructies om je voor te bereiden op de workshop. Houd rekening met 30 minuten voorbereidingstijd voor het maken van enkele testjes en het bekijken van enkele clipjes.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi van alle graduate schools, ongeacht contract type of jaar van project

Rutger-Jan Scholtens

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
18 juni 2020 14:00