14 mei 2020 van 14:00 tot 15:00Career Services

Online Training Pitchen (Nederlandstalig)

Wil je iets op de markt zetten, of een dienst aan gaan bieden? Heb jij een vaardigheid, bepaalde kennis of ervaring die een ander nodig zou kunnen hebben? Wil je in contact met anderen op een heldere manier uiteenzetten wat je voor hen kan betekenen? Deze korte training Pitchen leert je een eenvoudige methodiek aan om dat voor jezelf – en dus voor de ander - op een rij te zetten. In een aantal opbouwende stappen schrijf en oefen je thuis je pitch, waarna je wordt uitgenodigd om in een online (MS Teams) meeting dankzij medestudenten deze bij te schaven en geïnspireerd te raken door andere pitches.

Voorbereiding
Als je je aanmeldt voor deze training, dan krijg je de 3 werkdagen voor de training voorbereidingsopdrachten toegemaild. Houd rekening met twee uur voorbereiding in je eigen tijd voorafgaand aan de MS Teams meeting. Voor de MS Teams meeting nodigt de trainer je uit via email.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi van alle graduate schools, ongeacht contract type of jaar van project

Sjoer Bergervoet

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
14 mei 2020 14:00