18 januari 2022 van 15:00 tot 17:00Career Services

Online training LinkedIn Advanced (Engelstalig)

Let op: deze training vindt plaats via MS Teams!

Wil jij leren hoe je LinkedIn echt voor je kunt laten werken? In deze workshop krijg je tips om een goede samenvatting te schrijven, leer je hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt, hoe je groepen en bedrijfspagina’s gebruikt, en hoe je vacatures kunt vinden.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je al een ingevuld LinkedIn profiel hebben. Heb je dat nog niet, volg dan eerst de basisworkshop LinkedIn of ga zelf aan de slag.

Voor wie

Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en PhD's van alle Graduate Schools

Trainers

Ellen Ruifrok en Tirsa de Vries

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
18 januari 2022 15:00