2 oktober 2020 van 13:00 tot 14:30Career Services

Online training "Kiezen voor master en loopbaan"

Ben je op zoek naar een master, maar weet je niet precies wat er bij je past? Blijf je twijfelen, misschien ook óf  je wel een master wilt doen? In de workshop Kiezen voor master en loopbaan leer je hoe je dat kunt aanpakken.

De workshop bestaat uit  één bijeenkomst.

  • Je leert meer over het maken van keuzes: hoe pak je dit aan? Wat is de functie van twijfels?
  • Met tests en opdrachten breng je je motivatie, interesses en kwaliteiten in kaart.
  • Je leert hoe je een vertaalslag kan maken naar vervolgstudies (binnen of buiten de Universiteit Utrecht) en carriereperspectieven.
  • Je krijgt tips voor het vinden van goede  informatie over masters en loopbaanopties.

Let op: ben je minimaal derdejaars? Dan kun je ook deelnemen aan de training Zelfanalyse voor loopbaan van Career Services (www.uu.nl/careerservices). Daar is meer tijd ingeruimd voor het onderzoeken van jouw persoonlijke werkvoorkeuren en je kwaliteiten. Als je nog weinig aandacht hebt besteed aan het ontdekken daarvan, doe deze workshop dan eerst.

In de workshop Kiezen voor master en loopbaan ligt de nadruk op het vinden van masters bij jouw wensen en is er meer begeleiding bij het proces van kiezen.

Aanmelden

Vragen?

Mail naar Jacky Limvers, Studieloopbaanadviseur: j.f.limvers@uu.nl.

Individueel gesprek masterkeuze

Het is ook mogelijk om over je masterkeuze (verder) te praten met een Career Officer van je faculteit of met de Studieloopbaanadviseur Jacky Limvers (opleidingsoverstijgend) die de training geeft. Kijk daarvoor op www.uu.nl/careerservices en boek online een afspraak in.

Voor meer inhoudelijke informatie, vragen over toelatingseisen of invulling van een specifiek masterprogramma kun je vaak ook terecht bij de studieadviseur van de betreffende opleiding.

Meer informatie

Lees meer over masterprogramma's en het stappenplan veranderen van studie.

Begindatum en -tijd
2 oktober 2020 13:00
Einddatum en -tijd
2 oktober 2020 14:30