Online training CV & sollicitatiebrief schrijven (Nederlandstalig)

tot

Op zoek naar een stageplaats of ga je solliciteren naar een baan? In deze bijeenkomst leer je wat gebruikelijk is bij het opstellen van een goed cv en een passende sollicitatiebrief.

Aan de hand van instructievideo’s en uitleg over do’s en don’ts krijg je informatie over de verschillende onderdelen van een cv en brief. Ook bespreken we hoe werkgevers hun selecties maken en hoe je daarop kunt inspelen. In de training maak je een begin met de opzet van je cv en brief en geef je elkaar feedback met behulp van een checklist. Er is tijdens de bijeenkomst ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Als je vervolgens na de training  je cv en/of brief verder hebt uitgewerkt, kun je die tijdens een individueel gesprek laten checken door een career officer.

Deze training is een uitstekend startpunt voor beginnende cv- en briefschrijvers.   

Voor wie

Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi.

Locatie

Deze workshop vindt online plaats via MS Teams. Je ontvangt vooraf een link van de trainer.

Trainer

Berber Noordzij

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten en PhD's van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we anderen moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?

​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar: careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Online (link via Trainer)