10 juni 2020 van 14:00 tot 16:00Career Services

Online Training Bewust en Effectief Thuiswerken (Nederlandstalig)

Studeren en werken vanuit huis was voorheen een optie, maar is voor de rest van het academisch jaar een feit. Hierdoor ontstaan nieuwe uitdagingen om je werk gedaan te krijgen. Zo ben je ben meer op jezelf aangewezen, is er minder afwisseling en gaat alles nu online. Hoe blijf je in deze situatie productief?

In deze online workshop (Microsoft Teams) bespreken we de belemmeringen en uitdagingen van het thuis moeten werken. In een groep van max 8 deelnemers staan we stil bij persoonlijke worstelingen in het omgaan met tijd en taken vanuit huis.  Thema’s die de revue passeren hebben betrekking op dagindeling, prioriteren en gefocust blijven. Bij elk thema krijg je tips en trucs aangereikt van de trainer om hier effectief mee om te gaan.

Deze online training helpt je om meer gericht met de huidige thuiswerksituatie om te gaan. Dit kan stress helpen voorkomen en je productiviteit bevorderen.

Voorbereiding?
De trainer zal je na inschrijving via de mail instrueren om enkele vragen voor te bereiden voorafgaande aan de workshop.

Voor wie
Studenten vanaf het derde studiejaar, (pas) afgestudeerden van de Universiteit Utrecht en promovendi van alle graduate schools, ongeacht contract type of jaar van project

Rutger-Jan Scholtens

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerservices@uu.nl.

Begindatum en -tijd
10 juni 2020 14:00