NIEUW: cursus bridge voor studenten (Nederlandstalig)

Van tot

Olympos biedt i.s.m. de BridgeBond een tienweekse cursus bridge voor studenten aan (beginners).

Bridgen is een uitdaging. Tactiek, concentratie, communicatie, logisch denken, strategisch handelen en teamspirit zijn de basis voor succes.
Daarnaast is het gewoon ook een leuke, sociale sport. Bridge wordt gespeeld in duo's, maar je kunt je individueel aanmelden.

Lijkt het je leuk om bridgen eens uit te proberen?

• De lessen beginnen woensdag 4 mei 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
  • Deelname is gratis met OlymPas!

Klik hier om je direct in te schrijven voor de cursus bridge.

Cursussen periode 4 / G

Vanaf maandag 25 april starten de cursussen van periode 4 en G.
Klik hier om te bekijken welke cursussen er nog meer zijn en waar je je nog voor in kunt schrijven.

All-in sporten voor laag tarief

Als student van de Universiteit Utrecht kun je voor een laag tarief de OlymPas aanschaffen, de all-in sportkaart van Olympos, en deelnemen aan een zeer breed aanbod.
De OlymPas kost € 140 voor een heel jaar, of € 17,50 per maand.

Meer weten? Kijk op www.olympos.nl of volg Olympos ook op Instagram, Facebook of Twitter. Ook kun je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd