Van 24 april 2020 17:00 tot 26 april 2020 14:00

Metis Model United Nations (MUN) Conferentie 2020

The logo of the metisMUN conference, including the UU logo and an owl that is wrapping his wings around it.

Zou jij in de schoenen willen staan van een VN afgevaardigde, een lidstaat willen vertegenwoordigen en de grootse problemen van deze tijd willen oplossen? Meld je dan aan voor de MetisMUN! MetisMUN is een simulatie van de Verenigde Naties, voor het eerst georganiseerd door de studenten van UU's PPE (Politics, Philosophy & Economics) opleiding and hun studievereniging Metis.

Naast het bespreken van een groot aantal politieke, economische en juridische problemen, leer je veel studenten met verschillende achtergronden en interesses kennen tijdens de conferentie en de borrels. Daarbij hoef je geen ervaring in MUN te hebben, interesse in internationale politiek en debat is genoeg!

Ben je geïnteresseerd? Meer informatie en de link om je aan te melden als afgevaardigde of voorzitter kunnen hier gevonden worden:

Website: mun.metisppe.nl
E-mail: metismun2020@gmail.com