Lunch & Learn: kom in contact met de onderzoekers van de EWUU alliantie

tot

Ben je docent, onderzoeker, student of op een andere manier geïnteresseerd in onze samenwerking? Elke maand organiseert de alliantie EWUU (TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht) een bijeenkomst over onderzoek en onderwijs van de alliantie. De eerste drie lezingen worden georganiseerd door het Institute 4 Preventive Health.

Op  donderdag 15 februari van 12.15 – 13.00 uur organiseren we een online lunch & learn lezing over het verminderen van de impact van kanker door permanente leefstijlveranderingen door Evelyn Monninkhof (UMCU) en Renate Winkels (WUR).

Een gezonde levensstijl kan ongeveer een derde van de gevallen van kanker voorkomen. Bovendien verbetert het de kwaliteit van leven tijdens en na de behandeling van kanker. Permanente verandering van levensstijl blijft echter voor velen een grote uitdaging. Evelyn Monninkhof (UMC Utrecht) en Renate Winkels (WUR) onderzoeken de relatie tussen bewegen en voeding bij kanker. Daarbij kunnen ze goed gebruikmaken van elkaars expertise, maar ook van die van sociologen en technologen.

Meer weten? Lees ons interview met de sprekers voordat je deelneemt aan de bijeenkomst.

Schrijf je in voor dit online evenement om de Teams-link te ontvangen voor de lunch & learn lezing.

Schrijf je hier in

Over EWUU

In de alliantie EWUU (TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht) bundelen Technische Universiteit Eindhoven, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht hun wetenschappelijke kennis om bij te dragen aan urgente maatschappelijke transities. De vier instellingen werken samen in onderzoek en onderwijs op gebieden waar ze elkaar aanvullen. Onder het motto 'Challenging future generations' daagt de alliantie onderzoekers, docenten en studenten uit om interdisciplinair en onconventioneel samen te werken. Daarom werkt de alliantie ook nadrukkelijk samen met externe partners in het bedrijfsleven en in de samenleving.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd