18 januari 2019 van 14:00 tot 18:00

Landelijke masterdag Biowetenschappen

Op vrijdag 18 januari 2019 is het weer zo ver, dan vindt weer de landelijke masterdag Biowetenschappen plaats, georganiseerd door het LOBS (Landelijk Overleg BiologieStudenten) in samenwerking met het NIBI (Nederlands Instituut voor Biologie).

Deze masterdag is dé gelegenheid om als bachelor student biologie of biomedische wetenschappen een goede indruk te krijgen van de masteropleidingen die in Nederland zijn te volgen. Tijdens de masterdag kun je deze biologie gerelateerde masteropleidingen uit heel Nederland vinden binnen het Marinus Ruppertgebouw in Utrecht tussen 14:00 en 18:00. De aanwezige masters worden binnenkort bekend gemaakt.

Niet alleen derdejaars bachelorstudenten zijn uitgenodigd om kennis te maken met alle opleidingen die te volgen zijn binnen ons vakgebied, maar dit is ook een geweldige kans ook voor masterstudenten die nog twijfelen over hun opleiding. Wij raden het ook zeker aan voor tweedejaars studenten om langs te komen zodat je jezelf op tijd kan oriënteren!

Het aanbod aan opleidingen is groot en daarmee ook de mogelijkheden die je als biologiestudent hebt binnen Nederland. De LOBS-masterdag biedt jullie een uitgebreide informatiemarkt aan om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden binnen en buiten jouw eigen universiteit.

Niet alleen kan je jezelf oriënteren op de informatiemarkt, ook zijn er meerdere lezingen van o.a. het NIBI bij te wonen. Ben je liever actief bezig? Volg dan één van de workshops waarbij je geholpen wordt om de goede master te kiezen.

De masterdag, lezingen en workshops zijn allemaal gratis te bezoeken.

Begindatum en -tijd
18 januari 2019 14:00
Einddatum en -tijd
18 januari 2019 18:00