Lancering University Prioneers Community

tot
Geillustreerde afbeelding van een man en een vrouw in een toren. De vrouw kijkt door een verrekijker en aan de toren hangt een wimpel met 'UP Community' erop.

UP-Community

De community is bedoeld is voor UU-studenten die één van de eersten zijn uit hun gezin of familie die het hoger onderwijs betreden. UP-Community onderscheidt zich door eerste-generatie studenten een community te bieden bestaande uit studenten en medewerkers van de UU, maar ook rolmodellen van buiten de UU, die allemaal eerste-generatie student zijn of zijn geweest. Eerste-generatie studenten zijn pioniers en verbinders, en dat laten we de komende maanden zien met tal van mooie activiteiten. Nieuwsgierig? U kunt hier alvast een kijkje nemen op de UP website.

De UP-Community zal deze middag officieel gelanceerd worden.

Wat gaan we deze middag doen?

Tijdens de middag komen er verschillende sprekers aan het woord die eerste-generatie student zijn of zijn geweest. Eén van de sprekers is Ismail Aghzanay. Hij is op jonge leeftijd naar het speciaal onderwijs gestuurd. Zijn docenten vonden hem ‘onhandelbaar’. Dit heeft geresulteerd in een lange schoolloopbaan. Na het speciaal onderwijs heeft hij zijn vmbo-basis diploma behaald. Daarna heeft hij mbo niveau 2, 3 en 4 afgerond, om vervolgens de lerarenopleiding Engels op het hbo te volgen. Dit traject en zijn eigen ervaringen hierin gebruikt hij om mensen te inspireren. Tijdens het lanceerevenement zal Ismail ingaan op zijn lange schoolloopbaan, zijn eigen ervaringen als eerste-generatie student, waar hij tegenaan liep en wat hij heeft gemist.

Praktisch

De bijeenkomst vindt plaats op de Mezzanine van het Minnaert gebouw op de Uithof. Na afloop is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje door te praten en ideeën uit te wisselen (18:00-19:00). Helaas kan er slechts een klein aantal genodigden aanwezig zijn. Daarom vragen we u om van te voren te laten weten of u aanwezig kunt zijn. De bevestiging met het volledige programma volgt een week voor aanvang van de lancering.

Aanmelden kan uiterlijk voor 3 februari door een e-mail te sturen naar universitypioneers@uu.nl

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Minnaert gebouw
Aanmelden

Stuur een e-mail naar universitypioneers@uu.nl om je aan te melden.