Koorworkshop (Engelstalig)

tot

In deze workshop kun je je alledaagse zorgen en zaken even achter je laten door te focussen op zingen! Als je zingt kun je even volledig opgaan in de muziek en je krijgt er veel positieve energie van. En nog leuker dan zingen is natuurlijk samen zingen! In deze workshop ga je dus aan de slag met samen koormuziek oefenen en zingen. Je kunt meemaken hoe het is om met anderen in een koortje te zingen en hoe leuk en waardevol het is om samen muziek te maken. Het repertoire zal afwisselend zijn, waardoor er voor iedereen iets leuks bij zit. Daarnaast wordt tijdens de workshop ook aandacht besteed aan bewegins- en ademoefeningen, zodat je goed kunt ontspannen en zingt op een manier die goed is voor je stem en lichaam. De workshop is toegankelijk voor iedereen, dus ook als je nog nooit hebt gezongen of geen koorervaring hebt, ben je van harte welkom! 

Voor wie? 
Alle UU studenten

Trainer
Catelijn van Berkel

Aanmelden

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Student Development aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren; 
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Student Development en Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar. 

Vragen?
Heb je vragen, stuur dan een mail naar studentwellbeing@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Parnassos (Kruisstraat 201), muziekzaal