Kom naar de voorlichting van de UU-lerarenopleidingen

tot

Leraar worden iets voor jou? Ontdek het tijdens de voorlichting van de Graduate School of Teaching, speciaal voor jou als je een minor- of masterkeuze gaat maken.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze avond schuif je aan bij een plenaire voorlichting over de verschillende lerarenopleidingen die de UU aanbiedt. Daarnaast delen studenten en alumni verhalen uit de praktijk uit het alfa, bèta en gamma-werkveld. Na afloop van het plenaire deel kan je met studenten, alumni en studieadviseurs in gesprek en ontdek je welke lerarenopleiding het beste bij je past.

Leuk, ik ben benieuwd!

Kijk dan alvast even op de website van de lerarenopleidingen van de UU en kom op 11 december naar de voorlichting. Vergeet je niet aan te melden via de link hieronder.

Een aantal studenten overlegt tijdens een werkgroep
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Marinus Ruppertgebouw, Utrecht Science Park