3 maart 2020 van 11:00 tot 12:45studentenwelzijn

Keuzes maken, prioriteren en plannen voor Bachelorstudenten

Zit je in het eerste jaar van je bachelor en kun je wat extra ondersteuning gebruiken op het gebied van keuzes maken, prioriteiten stellen en plannen? Wij leren je in deze workshop hoe je vanuit je persoonlijke waarden en de eisen die er aan je gesteld worden door je opleiding goede keuzes kunt maken. Vanuit daar kom je tot prioriteiten en leer je hoe je een bij jou passende en haalbare planning kunt maken. Hierbij is jouw welzijn een belangrijk uitgangspunt.

Na afloop van deze workshop:

• kun je onderscheid maken tussen externe normen en je eigen persoonlijke waarden;
  • ben je in staat om vanuit de balans tussen externe normen en persoonlijke waarden keuzes te maken en prioriteiten te stellen;
  • kun je een op bovenstaande doelen gebaseerde passende en haalbare planning opstellen.

Wil je meedoen?

Meld je dan aan voor deze training door te mailen naar welzijnstrainers.gw@uu.nl.

Afhankelijk van de aanmeldingen zal de training in het Engels of Nederlands gegeven worden.

Begindatum en -tijd
3 maart 2020 11:00