Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020

Powered by AIVD & MIVD

Joint Sigint Cyber Unit Summerschool 2020

Wij hebben hier lang na zitten denken over of en zo ja hoe dan? We vinden de traditie te belangrijk om een jaar over te slaan ook in deze bijzondere tijden. We hebben ook te veel compassie met alle strand- en terrashaters, alle vrijwillige thuisblijvers en alle onverbiddelijke schermplakkers. Daarom:

#Quarantineproof
#InHome
#Entertainment

Joint Sigint Cyber Unit Summerschool 2020 (powered by AIVD & MIVD)

Voor wie?

Voor iedereen met een hart voor security: voor Diehard Crypto's. Exploiting Wannabees. Reversing Maniacs, Signal lovers & Networking Adepts.

Wat?

Er komen cryptografische puzzels en challenges die gericht zijn op het vinden en uitbuiten van zwakheden in protocollen en software. Je kunt je hart ophalen als je van reverse engineering houdt of van het omzetten van gecodeerde signalen in een leesbaar signaal. En last but not least is er wat te puzzelen voor mensen die graag uitpluizen wat er echt op het netwerk is gebeurd.

Waar?

Gewoon lekker vanuit je luie stoel met een Club Mate en flinke zak Cheetos.

Aanmelden?

Helemaal niet nodig. We zetten gewaagde challenges online op jscu.summerschool.sh Daar kan je lekker mee aan de slag. Je hoeft verder niets. Als je oplossingen met ons wilt delen, verzoeken wij je vriendelijk edoch dringend om er een cv bij te doen zodat wij kunnen zien wie je bent.

Is dat alles?

Ja, wel een soort van, vooralsnog. Zodra we weer (meer dan een paar) mensen mogen ontvangen, gaan we de best presterende instuurders uitnodigen om een hapje en een drankje met ons te komen nuttigen in ons prachtige hoofdkwartier in het altijd bruisende hart van de Randstad: Zoetermeer.

Pak die kans!

Begindatum en -tijd