Introductieprogramma Literatuurwetenschap

Van tot

Maandag 5 september

11.00-11.45

- Welkom door Prof. Kiene Brillenburg Wurth, hoof van Literatuurwetenschap

- Welzijnstrainers Geesteswetenschappen: Maaike Wouda

Locatie: Drift 21, kamer 032

11.45-12.00

Pauze

Locatie: Drift 21, kamer 032

12.00-12.45

- Karen Schoutsen, Professionele ontwikkeling, Carrièreoriëntatie

- Harriët Luijendijk-Jungerius, Studieadviseur 

- Introductie bestuur Euphorion

Locatie: Drift 21, kamer 032

12.45-13.15

Pauze met lunch

 

13:15-15.00 

Ontmoeting tutorgroepen met tutoren Lida Amiri, Michela Borzaga, Saskia Bultman, Suzanne Ferwerda, Flore Janssen, Tabur Merve, Müge Özoğlu   

Wordt nader bekend gemaakt

15.15-17.00  

Stadswandeling met tutoren en Euphorion langs Utrechtse boekwinkels, universiteitsgebouwen en de bibliotheek

 

 

Woensdag 7 september

Rond 13.00  

Introductie activiteiten Euphorion

 

 

Donderdag 8 september

Rond 13.00  

Introductie activiteiten Euphorion

 

 

Donderdag 15 september

17.00-20.00

Introductieborrel BA Literatuurwetenschap

Locatie: de bar van Parnassos, Kruisstraat 201

 

Op woensdag 7 & donderdag 8 september zet Euphorion de introductieactiviteiten voort. Details vind je hieronder en worden verder later bekend gemaakt. Op 15 september is er een introductieborrel met alle BA-studenten en docenten van Literatuurwetenschap.

Euphorion is de Studievereniging van de Bachelor Literatuurwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Een studievereniging is een organisatie door en voor studenten van dezelfde bachelor om samen te komen en van alles te doen dat gerelateerd is aan het studieprogramma, en andere leuke activiteiten; borrels, filmavonden, leesclubs, lezingen, en een studiereis. Euphorion organiseert ook een deel van de Introductie!

Op woensdag 7 en donderdag 8 september neemt Euphorion de introductie over van de docenten. Op beide dagen beginnen we rond 13.00 uur. Activiteiten hangen af van het weer, maar denk aan activiteiten als: een speurtocht, een picknick, een boottocht. Woensdag eindigen we de dag met diner in een restaurant (betaald door Euphorion). Op donderdag 15 september, tot slot, is er een gezamenlijke borrel. Deze borrel is de perfecte gelegenheid om mensen van het hele bachelorprogramma te leren kennen terwijl je je favoriete drankje drinkt.

Omdat het introductieprogramma op woensdag en donderdag afhangt van het weer, sluit je aan bij de volgende WhatsAppgroep!: https://chat.whatsapp.com/EuTzcthDeF6L20ZnzoBdXj Deze groepschat zal niet alleen gebruikt worden om de plannen rondom de introductie te communiceren, maar deze groep biedt ook de gelegenheid om je mede-eerstejaars te leren kennen, dus zelfs als je niet bij de introductie kan zijn, sluit je vooral aan bij deze WhatsAppgroep!
Bij de inroductie-activiteiten zijn alle eerstejaars van de Bachelor Literatuuwetenschap / Literary Studies welkom, andere Euphorion activiteiten zijn voor leden van Euphorion. Als je lid wil worden van Euphorion, naar alle leuke activiteiten wil gaan, en korting wil in onze boekhandel Bijleveld (5% korting op studieboeken, 10% op andere Engelse boeken), geef je op via onze website: https://sveuphorion.wordpress.com/. En volg ons op Instagram voor nieuws over je studie en de faculteit: @sveuphorion.

 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Meer informatie
Studievereniging Euphorion