Introductiekamp Alias

Van tot

Beste aankomend TCS’er,

De zomervakantie staat voor de deur, wellicht ben je nog even bezig met de laatste dingen voor school of ben je al vakantie aan het vieren. We hopen dat je een fijne vakantie tegemoet gaat! Het einde van de vakantie betekent voor jou ook de start van een nieuw avontuur, namelijk studeren! Om het studiejaar feestelijk te starten organiseert de Introductiecommissie van Studiestichting Alias het TCS Introductiekamp. Dit jaar vindt het plaats van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus 2022.

Het TCS Introductiekamp is er om je kennis te laten maken met Taal- en Cultuurstudies, Studiestichting Alias en je medestudenten. Het weekend start met een gezellige introductie in Utrecht, waarna we naar een locatie in Nederland zullen reizen voor de rest van het weekend.

Inschrijven voor het introductieweekend kan via op deze pagina. Belangrijk om te weten: bij Alias is er geen sprake van ontgroeningen, alles is vrijblijvend en laagdrempelig.

Om op de hoogte te blijven van de introductieperiode bij Alias kan je de website van Alias in de gaten houden. Ook kan je de Introductiecommissie volgen op Instagram voor de laatste updates. Hier zullen praktische updates geplaatst worden, maar ook andere leuke dingen omtrent het kamp, zoals het thema en de mentoren die jullie in groepjes zullen begeleiden tijdens het introductieweekend en de rest van het eerste jaar.

Het introductieweekend wordt georganiseerd door Alias, de studiestichting van Taal- en Cultuurstudies. Alias is dé plek waar studenten TCS samenkomen. Want zeker voor jou als student Taal- en cultuurstudies, die compleet het eigen programma samenstelt, is Alias de centrale plek waar je je medestudenten weer tegenkomt en je advies kan vragen aan mede-TCS’ers.

Alias biedt naast ondersteuning bij je studie(keuze) ook heel veel educatieve, ontspannende en altijd gezellige activiteiten. Zo worden er buitenlandse reizen georganiseerd, kan je je creativiteit kwijt en kan je schrijven voor de Alalos – het tijdschrift van Alias! Daarnaast zijn er verschillende commissies waarvoor je je kan inzetten, om bijvoorbeeld een musical te organiseren of een uitje naar een museum voor te bereiden. Meer weten over Alias, of inschrijven als Aliasser? Ga naar www.aliasweb.nl!

Wij hopen je graag terug te zien tijdens het kamp op 19, 20 en 21 augustus! Bij vragen over de introductieperiode van Alias of Alias in het algemeen kan je altijd mailen naar onderstaande mailadressen.

Met roze groet,

Nina Fontein
Secretaris Alias Introductiecommissie
(intro@aliasweb.nl)

Michiel Salet
Secretaris Studiestichting Alias
(info@aliasweb.nl)

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd