Inhousedag bij hogeschool Saxion in Enschede

tot

Benieuwd hoe een dag van een geograaf in het hoger onderwijs eruitziet? Kom dan op vrijdag 8 december naar Enschede!

Tijdens deze bijeenkomst bij hogeschool Saxion in Enschede neemt Jacques Bazen, alumnus SGPL, je om 11 uur graag mee in regionaal statistisch onderzoek over Oost-Nederland en het maken van duidingsteksten voor beleidsmakers over het meten van de effecten van hun beleidskeuzes. Daarna, vanaf 12.15 uur is er een gastlezing over Nederlands-Duitse economische samenwerking verzorgd door de Duits-Nederlandse Handelskamer (www.dnhk.org/nl) uit Den Haag. In deze bijeenkomst staan praktische voorbeelden en casestudies over succesvolle & falende DuitsNederlandse samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven centraal. Culturele verschillen en verschillen in wet- en regelgeving komen voorbij, evenals de rol van de Europese Unie in het vereenvoudigen van de samenwerking. Voor iedereen die interesse heeft in grensregio’s is dit een heel interessante bijeenkomst. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om al je vragen te stellen en na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Hartelijk welkom in Enschede op 8 december!

Voor meer informatie klik hier voor een pdf document over het Inhousedag.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Hogeschool Saxion te Enschede
Aanmelden