EWUU Challenge: de regeneratieve stad

Van tot
  • Start: 20 juli 2024
  • Einde: 26 juli 2024
  • Voor: Master studenten, PhD’ers en Honours studenten van de TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht zijn welkom. Derdejaars bachelor studenten kunnen zich aanmelden door contact met ons op te nemen.
  • Registratie: open
  • Registratie deadline: 20 mei 2024
  • Taal: Engels

Hoe kunnen we onze steden en platteland ontwikkelen om al het leven te ondersteunen? Deze vraag leidt onze acties en onderzoek in dit vak.

Dit vak maakt gebruik van een aanpak naar regeneratieve ontwikkeling, hierbij worden de juiste middelen en raamwerken aangeboden om spel gebaseerd werk (play-based) te navigeren en regeneratief leiderschap voor verandering aan te bieden. Het verkent regeneratieve praktijken voor persoon, maatschappij en plek in het Scheg van West – een ecologische gang naar de stad Amsterdam.

Deelnemers zullen samenwerken met lokale belanghebbende, experts en het land zelf. Ze geven een stem aan de plek, verkennen de potentie, en helpen met het beheren, herstellen en regenereren van de gemeenschap, de lokale economie en de natuur. Deelnemers zullen op de locatie gaan kamperen.

Voor meer informatie: ewuu.nl

Begindatum en -tijd