Van 16 oktober 2017 09:00 tot 27 oktober 2017 18:00

Elective course: ‘Co-create: life’s professional challenges’

Wil jij werken aan een relevante maatschappelijke casus in opdracht van de Gemeente Utrecht en tegelijkertijd je professionele vaardigheden ontwikkelen?

In deze Elective kom je tijdens inspiratie-sessies, workshops en persoonlijke coaching, onder begeleiding van professionals uit verschillende velden, met oplossingen die je uiteindelijk aan de opdrachtgever pitcht samen met je groep. Daarnaast hou je individueel bij welke groei je doormaakt op het gebied van professionele vaardigheden en talentenontwikkeling.

Wat: Universiteit Utrecht - brede Engelstalige Elective - 3 ECTS
Wie: Derdejaars bachelor- en masterstudenten van de Universiteit Utrecht  en recent afgestudeerde alumni
Wanneer: 16 oktober 2017 t/m 27 oktober 2017 (voltijd)
Waar: Utrecht Science Park