3 december 2021 at Afstuderen-GW

Diploma-uitreiking bachelor Media en cultuur

De diploma-uitreiking voor studenten Media en Cultuur die tussen 28 februari en 31 september 2021 zijn afgestudeerd is op 21 oktober 2021. Je krijgt een officiële uitnodiging via de mail.

Praktische informatie

Als je niet bij de diploma-uitreiking aanwezig kunt zijn of je uitreiking vindt online plaats, dan kun je een afspraak maken om je diploma op te halen bij het Studiepunt. Je diploma ligt 5 dagen na de uitreiking voor je klaar.

Na je afstuderen en alumni

Als je je opleiding hebt afgerond, ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht.

Verklaring dat je je diploma hebt behaald

Ongeveer 4 weken nadat je bent afgestudeerd, kun je zelf bij het diplomaregister van DUO een verklaring opvragen dat je je diploma hebt gehaald. Hierop staan de opleidingsnaam en de examendatum vermeld. Je kunt deze verklaring gebruiken als bewijs van afstuderen, bijvoorbeeld als je je wilt inschrijven voor een vervolgopleiding of bij sollicitaties.Heb je al eerder een afstudeerverklaring nodig? Vraag deze dan aan bij het Examensecretariaat.

Begindatum en -tijd
3 december 2021