19 april 2022 at Afstuderen-GW

Diploma-uitreiking bachelor Literatuurwetenschap

De diploma-uitreiking voor studenten Literatuurwetenschap die tussen 30 september 2021 en 28 februari 2022 zijn afgestudeerd is op 19 april 2022. De uitnodiging volgt per mail.

Praktische informatie

Als je niet bij de diploma-uitreiking aanwezig kunt zijn of je uitreiking vindt online plaats, dan kun je een afspraak maken om je diploma op te halen bij het Studiepunt. Je diploma ligt 5 dagen na de uitreiking voor je klaar.

Na je afstuderen en alumni

Als je je opleiding hebt afgerond, ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht.

Verklaring dat je je diploma hebt behaald

Ongeveer 4 weken nadat je bent afgestudeerd, kun je zelf bij het diplomaregister van DUO een verklaring opvragen dat je je diploma hebt gehaald. Hierop staan de opleidingsnaam en de examendatum vermeld. Je kunt deze verklaring gebruiken als bewijs van afstuderen, bijvoorbeeld als je je wilt inschrijven voor een vervolgopleiding of bij sollicitaties.Heb je al eerder een afstudeerverklaring nodig? Vraag deze dan aan bij het Examensecretariaat.

Begindatum en -tijd
19 april 2022