Diploma-uitreiking bachelor Kunstmatige Intelligentie

De diploma-uitreiking voor de bachelor Kunstmatige intelligentie is op 14 en 24 november 2022. De uitreiking is voor studenten die tussen 31 maart en 31 augustus 2022 zijn afgestudeerd. Je krijgt een officiële uitnodiging via de mail.

Geen uitnodiging ontvangen?

Ben je afgestudeerd tussen 31 maart en 31 augustus, maar heb je geen uitnodiging gekregen? Vul dan snel het aanmeldformulier in.

Na je afstuderen

Als je je opleiding hebt afgerond, ben je alumnus of alumna van de Universiteit Utrecht.

Verklaring dat je je diploma hebt behaald

Ongeveer 4 weken nadat je bent afgestudeerd, kun je zelf bij het diplomaregister van DUO een verklaring opvragen dat je je diploma hebt gehaald. Hierop staan de opleidingsnaam en de examendatum vermeld. Je kunt deze verklaring gebruiken als bewijs van afstuderen, bijvoorbeeld als je je wilt inschrijven voor een vervolgopleiding of bij sollicitaties. Heb je al eerder een afstudeerverklaring nodig? Vraag deze dan aan bij het Examensecretariaat.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd