Crowdfunding workshop

tot

Op het moment dat je voor de volgende stap van je project, bedrijf of initiatief een bepaald bedrag nodig hebt, begin je je opties af te wegen: een lening afsluiten bij de bank, lenen bij familie & vrienden, een investeerder zoeken of een inzamelingsactie starten... Dus, zou jij crowdfunding als optie overwegen?

Om een weloverwogen beslissing voor of tegen crowdfunding te kunnen nemen, is het handig om te weten wat het eigenlijk is en hoe het werkt!

Om deze vragen te beantwoorden, hebben we Ufuk Koç, oprichter van Horizon Design Solutions, uitgenodigd om zijn ervaringen met crowdfunding met jullie te delen. Hij heeft in het verleden meerdere keren met succes gebruik gemaakt van het crowdfundingplatform 'Kickstarter' om geld in te zamelen voor zijn projecten.

In deze 1,5 uur durende workshop vertelt hij je  de ins en outs van crowdfunding, met een specifieke focus op 'Kickstarter'. Je zult de workshop verlaten met kennis over de voor en nadelen van crowdfunding en wat het de praktijk betekent. Op basis daarvan kun je voor jezelf beslissen of en wanneer je er wel of niet voor gaat.

Meld je aan voor deze workshop

Goed om te weten: Voor frisdrank en snacks wordt gezorgd!

Let op: Deze workshop is opgezet als een informatieve en praktische kennismaking met crowdfunding. Of je nu concreet op zoek bent naar een manier om je project te financieren of gewoon nieuwsgierig bent om meer te leren over crowdfunding, deze workshop is voor jou!

Voor wie?

Iedere geïnteresseerde UU-student. Er is geen voorkennis of voorbereiding nodig. De workshop is gratis, maar we verwachten wel dat je komt opdagen en deelneemt als je je hebt ingeschreven, of dat je je tijdig afmeldt via e-mail als je niet kunt komen. De voertaal van de workshops is Engels, tenzij er alleen Nederlandstalige deelnemers aanwezig zijn.

Het UU Centre for Entrepreneurship organiseert workshops rond vaardigheden die waardevol zijn in elke situatie waarin ideeën moeten worden omgezet in actie - of je nu geïnteresseerd bent in ondernemerschap of gewoon op zoek bent naar persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Padualaan 8 (UtrechtInc)
Entree
Gratis
Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier