29 augustus 2019 van 12:00 tot 13:00

Broodje Toekomst - Workshop unique selling point

Wat maakt jou uniek?

Natuurlijk weet je dat er anderen zijn, maar jij wil die baan binnenslepen. Hoe onderscheid jij jezelf van al die andere bijna afgestudeerde artsen? Wat moet je antwoorden als ze in een sollicitatiegesprek vragen naar waarom ze jou moeten hebben? Wat zijn jouw talenten en hoe kun je die inzetten?
Tijdens deze workshop ga je op onderzoek uit naar wat jou uniek maakt en leer je hoe je dit presenteert.

Geneeskunde master jaar 3 en SUMMA jaar 4 studenten

Marte Otter, Career Services, Faculteit Geneeskunde

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Begindatum en -tijd
29 augustus 2019 12:00