12 december 2018 van 12:00 tot 13:00

Broodje Toekomst - Workshop keuzes, keuzes, keuzes

Waar wil jij de komende 40 jaar je bed voor uit komen?

Het is de meest gestelde vragen aan coassistenten; “welke kant wil jij straks op?”. Maar op basis waarvan maak jij deze belangrijke keuze? Omgevingsfactoren of eigen passie en dromen? Twijfel je weleens of de weg waarop je zit eigenlijk wel echt bij je past? Dan is het tijd om jouw ambities en drijfveren eens onder de loep te nemen.
Tijdens deze workshop kijk je op een frisse, nieuwe manier naar jouw keuzeproces.

Geneeskunde master jaar 3 en SUMMA jaar 4 studenten

Claire Loots en Heleen Esser, Geneeskeuze

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Begindatum en -tijd
12 december 2018 12:00