24 april 2019 van 12:00 tot 13:00

Broodje Toekomst: Workshop CV en motivatiebrief schrijven

Eerste stap in het sollicitatieproces… de brievenronde!

Hoe schrijf je een goed CV en zorg je dat jouw brief opvalt tussen al die andere brieven? Ook de neiging om in clichés te vervallen bij het schrijven van jouw sollicitatiebrief? Wel of geen foto, en wat vind jij van een persoonlijk profiel in je CV? Wat zet je in je CV? Je studeert bijna af, dus jouw CV kan vast wat tips en een kritische blik gebruiken.
Tijdens deze workshop geven we praktische tips om je CV en brief wat extra glans te geven.

Geneeskunde master jaar 3 en SUMMA jaar 4 studenten.

Marte Otter, Career Services, Faculteit Geneeskunde

Ons no-show beleid
Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle studenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden. Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal studenten dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een training hebt aangemeld, verwachten we dat je de training daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je aanmelding moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar.

Vragen?
​Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, twijfel je of de bijeenkomst relevant is voor jou of heb je een andere vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Begindatum en -tijd
24 april 2019 12:00