12 maart 2020 van 15:15 tot 17:00studentenwelzijn

Bijna afgestudeerd en dan? voor Masterstudenten

Vraag jij je regelmatig af welke stappen te zetten als je straks bent afgestudeerd? Ga je werken, ga je reizen, verder studeren, een PhD doen? Of heb je nog totaal geen idee? Doe dan mee aan de workshop “Bijna afgestudeerd, en dan?” In deze workshop geven we je handvatten om jouw keuzes te ondersteunen en vanuit vertrouwen en je eigen persoonlijke waarden keuzes te maken voor vervolgstappen.

Na afloop van deze training:

weet je welke stappen je idealiter doorloopt om tot een keuze te komen;

• heb je zicht op hoe jij normaal gesproken keuzes maakt en wat je daarin anders kunt of wilt doen;
  • kun je onderscheid maken tussen externe normen en je eigen persoonlijke waarden;
  • ben je in staat om vanuit de balans tussen externe normen en persoonlijke waarden keuzes te maken die bij jou passen.

Wil je meedoen?

Meld je dan aan voor deze training door te mailen naar welzijnstrainers.gw@uu.nl.

Afhankelijk van de aanmeldingen zal de training in het Engels of Nederlands gegeven worden.

Begindatum en -tijd
12 maart 2020 15:15