Basisworkshop Aan de slag met je adem (Engelstalig)

tot

Hoe je ademt wordt bepaald door de staat van je lichaam en geest. Met je adem kun je echter ook de staat van je lichaam en geest beïnvloeden. Een optimale ademwijze kan er onder meer voor zorgen dat je voldoende energie hebt en dat je lekker in je vel zit. Met specifieke ademoefeningen kun je ontspanning creëren, of juist focus. Benieuwd hoe je je adem optimaal kan inzetten voor je eigen welzijn en studieresultaten? Meld je dan aan voor onderstaande workshop.

Basisworkshop ‘Aan de slag met je adem’

In deze workshop leer je hoe je adem invloed kan hebben op je staat van zijn en wat een gezonde manier van ademhalen is. Je wordt bewust gemaakt van je eigen adempatroon en gaat aan de slag met ademoefeningen gericht op het optimaliseren van je welzijn en leervermogen.

Kristien Hepping

Registratie

Vragen?
Neem contact op met studentwellbeing@uu.nl als je vragen hebt over de training.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd